miércoles, 6 de diciembre de 2017

MODELOS SALUD INTEGRATIVA : TÈCNICA METAMÒRFICA - MET - AMOR - FOSISApropant-nos a la nostra pròpia 
MET - AMOR - FOSIS:

La Essencia de la Vida
Conecta amb el Poder de la Caricia

TÈCNICA METAMÒRFICA:

EL CAMÍ DE TRANSFORMAR-TE DES DE QUI ETS A QUI POTS ARRIABAR A SER. GASTON SAINT-PIERRE
TRANSFORMACIO - CREACIÓ - VIDA

Es una tècnica de les denominades vibracionals, dintre de les Tècniques Complementaries e Integratives, que entenen el esser humà com holístic i complert. Molt poderosa, que ajuda a des bloquejar la energia acumulada en forma de nusos, cristal·litzacions,...., que dificultava el moviment i el fluir natural de l’energia vital.
Es denominat com una Caricia a l’Anima.
T’apropa a una Met-Amor-fosis, ja que aporta una transformació a la persona. (Recordem com del cuc es passa a una preciosa papallona, encara que sempre al seu ritme, ningú nomes un mateix ho pot realitzar ), al connectar-se amb la seva pròpia conciencia, que l’ajudarà a trobar el camí a la Salud, l’Harmonia i Equilibri propi.

Es una tècnica creada per Robert St. John, reflexòleg, que amb el temps va ser conscient que realitzava un altre treball mes profund.
Desprès l’han seguit apropant a nosaltres Gaston Saint-Pierre i Carme Boira com deixebles d’ell,entre d’altres.

Es un treball que es realitza de forma senzilla, molt sua i amorós als peus, mans i cap en aquestes zones es troba reflectida l’estructura temporal del període de gestació de la persona. On es mobilitzant les capes vibracionals o s’han implantant aquelles emocions que han anat produint els bloquejos, nusos, cristal·litzacions que la persona anat assumint com a seves des de que els pares van decidir en un moment donat anar a buscar un fill, allí ja es va començar a posar una energia, el moment de la concepció, tot l’embaràs i el moment del part, hem de tenir en conte també que els nou mesos abans de la concepció també tenen importància,  arribant a poder-se produir moviments fins els 3 - 5 o 7a mes o menys. Amb la finalitat de que puguem contactar de forma profunda amb la nostra força vital i alliberar el nostra potencial per l’evolució personal. Recorda que fins aquesta edat es quan el nen aprèn i activa els reflexes primaris que li serviren la resta de la vida per posar-se davant ella.

En el recorregut d’aquestes zones hi ha uns punts on estan marcades de forma energètica cada una d’aquestes situacions abans descrites.
Tenim que entendre que al fetus connecta amb totes les emocions que venen de la mare directament, en primer lloc, desprès les del pare, de tot el que l’envolta mes directament, però encara tot això va mes ella, de la informació que porta la religió, la societat d’aquell moment, i tots els patrons i creences heretades de la família i la societat a la que pertany, recordant a més, que aquell ser que ve de nou, ja porta tot una impronta personal per mobilitzar per si sol, i que entrarà amb interacció amb la mare i la resta.

El peus simbolitzen el moviment, el camí, la seguretat i la certesa de la elecció pressa; les mans com portem la acció i la creació, el cap es el pensament i la integració, el treball amb aquesta tècnica es unifica les tres parts i que totes tres se alineïn i es moguin de forma conjunta i convenient per la persona. Aquest recorregut te una durada mes o menys d’una hora. Recordant que en cada moment aquest temps es moure segons les necessitats de cada persona.
Es treballa directament generalment la capa física, i desprès emocional, mental i espiritual, que l’apropen en un comportament en la vida.

La persona pot connectar o no amb la situació bloquejant, però si que es produeix un moviment intern, que fa que també es vagi produint de forma física paulatinament.

Finalitat de que puguem contactar de forma profunda amb la nostra força vital i alliberar el   nostra potencial per l’evolució personal.
La seva aplicació es de gran efectivitat en processos de transformació, de malalties, de creixement i evolució personal, en pacients que presenten desequilibris,. En el moment mateix de la transició cap a la mort,....

A qui va dirigit ?

-      Pares, Mares, avis, nens. - Dones embarassades  - Cuidadors, Personal d’Educació   - Mestres d’educació especial - Assistents socials
-      Personal sanitari, de geriatra, associacions.
-      Tot aquell que aposti per la seva evolució i canvis personals…………..

Dirige tu corazón y tu mente a tu interior y encontrarás tu camino.
R. Kirsten

Mª Àngels Olivé. 619 99 24 65       
espaiintegratiu17@gmail.com
Tècnic - Formador - Mentora  Integrativa
amb l'Acompanyament de la Gestió de les
Emocions, Evolució Personal i en Processos de Pèrdua o Dol.  

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Mi Libro: ENCUENTROS de CONEXIÓN INTERNA. PALABRAS de LUZ

 Como puedes adquirir mi libro a través de mi constacto por whatssap 34619992465 donde podràs conseguir una dedicación unica para ti o a tra...