miércoles, 6 de diciembre de 2017

MODELOS SALUD INTEGRATIVA: SANACIÓ PER ARQUETIPS

SANACIÓ PER ARQUETIPS
Segons Karl Jung, un Arquetip es la imatge o impressió innata que totes les persones tenen en comú i que la trobem en la mentalitat col·lectiva inconscient. Un arquetip es una imatge menta instal·lada en el subconscient de tots els esser humans des dels temps immemorials.
També s’utilitza per l’aplicació de formes geomètriques que representen la formació energètica de cada una de les parts del nostre cos físic, emocional, mental i espiritual, i la finalitat es la de sanar i equilibrar al esser viu. L’arquetip es la essència energètica d’algo. Es la idea que anticipa la manifestació en la matèria.
La forma de l’arquetip ens permet trobar d’una forma rapida i directa. Així amb les nostres mans i en un estat de relaxació, es pot troba on hi ha la malaltia, bloquejos o desequilibris d’energia, i desprès observar si això s’ha corregit correctament, ja que s’ha produït un canvi arquetípic. La Técnica es fonamenta en la Geometria Sagrada, els arquetips son figures geomètriques, amb lo qual el
subconscient del receptor els accepta e integra amb facilitat. Es substitueixen els codis incorrectes, malalts, per codis saludables i sanats, con aquesta informació entra a las diferents capes energètiques que envolta a l’esser humà. L’Arquetip adquireix vida en el moment que es projecta ( Sanació a distancia o directa damunt del cos). També denominada Sanació Espiritual.
La Sagrada Gran Sanació pels essers vius, a mes a mes pels desencarnats que son ajudats a trobar el camí al lloc on els hi correspon anar desprès de la mort.
Es un acte d'Amor Incondicional.

Aquets coneixements i treballar amb ells es una iniciació i Obertura de la nostra conciència.


Mª Àngels Olivé. 619 99 24 65
espaiintegratiu17@gmail.com
Tècnic - Formador Holístic amb l'Acompanyament de la Gestió de les

Emocions, Processos de Pèrdua o Dol.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

ENCUENTROS que INSPIRAN de Mayo

  ENCUENTROS que INSPIRAN de Mayo Miércoles 8 Mayo con Mayka Fajardo