miércoles, 6 de diciembre de 2017

MODELOS SALUD INTEGRATIVA: APLICANT el SO

APLICANT el SO MITJANÇAT
BOLS TIBETANS - QUARÇ o DIAPASONS - Tambor - Maraca



El principi bàsic de la sanació amb so es el concepte de ressonància simpàtica ( la ressonancia que3 està en la fregüència vibratoria d'un objecte).
Cada àtom, partícula i molècula està en constant vibració i per tant te un pols. El pols crea ondes que els nostres sentits percebem com formes   ( físiques o etèries). tot lo que te pols, ona i forma, es a dir, tot lo que hi ha en l'Univers, te un so.
Som So, una orquestra perfecta que s'ha de mantenir organitzada i afinada per estar sans.
Objectius: cada bol produeix un so i una vibració unica, que indueixen a un estat de consciència de relaxació profunda. Aquest estat facilita l'harmonització del cos, veu i ment.
Cada sessió, pot ser tan sols com a tècnica única o com acompanyament a un altre tècnica complementaria.
Es produeix un bany de so i vibració, un massatge energètic a nivell cel·lular que promou la neteja física, mental i emocional, la sanació dels teixits, òrgans, l'alliberament de tensions i dolors físics i emocionals, reequilibrat, promou la observació personal i un re- centrament integral.
El so va on hi ha un bloqueig o dolor. On hi ha bloqueig s'absorbeix més la vibració.
El moviment es pot produir des del voltant del cos físic a la part aurica ( Bany Sonor), la vibració embolcalla a la persona amb una sensació d'acaronament desestrasant o des del treball directa envers el cos en diferents parts ( Massatge Sonor) obté una manifestació física de la vibració amb una interacció mes directa d'aquesta sobre ell.


Els diapasons poden ser eines per practicar una acupuntura vibratòria,  tocant aquests punts reflexos del cos, es pot enviar una senyal vibratòria mes forta i ràpida amb un diapasó que amb una agulla.


Mª Àngels Olivé. 619 99 24 65
Espaiintegratiu17@gmail.com
Tècnic – Coach - Formador Holístic
amb l'Acompanyament de la Gestió de les
Emocions, Processos de Pèrdua o Dol.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

ENCUENTROS que INSPIRAN de Mayo

  ENCUENTROS que INSPIRAN de Mayo Miércoles 8 Mayo con Mayka Fajardo