miércoles, 6 de diciembre de 2017

MODELOS SALUD INTEGRATIVES: CONSTEL.LACIONS QUÀNTIQUES FAMILIARS - EVOLUTIVES SISTEMIQUES

CONSTEL.LACIONS QUÀNTIQUES
FAMILIARS  -  EVOLUTIVES
SISTEMIQUES
ESCOLA VIDA i SALUT

El més Important es APROPAT A LA VIDA des del teu l’ADULT.
    
       Integrar – Deixar Anar- Fluir amb el moviment de la Vida Present.

         CRIG: CONSTEL.LAN,  RE-CODIFICANT la INFORMACIÓ des d’abans de la GESTACIÓ
                    TREBALL TRANSGENERACIONAL -  PERSONAL
Exercicis de Treball i Moviment Profund

Què són les  Noves Constel·lacions Familiars?
Ès una eina terapèutica sistèmica creada per Bert Hellinger                            ( psicoterapeuta alemany) que es basa en poder comprendre els Ordres de l’Amor i el moviments de l’Ànima i l’Esperit. Que serveix per apropant-nos a vivències ocultes del inconscient familiar, col·lectiu o individual que influencien el nostre sentir, pensar i actuar.
Amb aportacions de Virginia Satir, ( es considera la Mare de les Constel·lacions ) treballadora social, amb un enfoc de teràpia familiar i coneguda com la Terapeuta de les famílies, explica com els esser humans son capaços de creixa i canviar, produint miracles a la seva vida.

L’inconscient esta format per patrons, fets, creences, pautes de fer i pensar i també tot lo viscut de forma positiva.

Tot allò viscut per un ancestre durant la seva vida, que ha pogut ser traumàtic, allò que va ser excluit, que no es va tenir present, secrets u omissions produeixen uns bloquejos en el inconscient que poden heretar alguna cosa els seus descendents en diferents àrees de la seva vida. Aquestes formes de pensament han sigut passades a traves de la herència inconscient.
Per entendre i arribar a solucionar les dinàmiques e implicacions familiars difícils i que moltes vegades no han estat mai degudament enfocades. Amb el treball que es realitza amb les constel·lacions s’observa la xarxa que s’ha creat de vincles en la que totes les persones del sistema estan involucrades, apropant-los a la causa, apropant un moviment profund
sanador, mostrant la direcció de l’Amor, encaminant-lo cap a la Felicitat de la persona, acompanyant-la a Gaudir i Fluir de la seva vida i del seu moment present conjuntament amb el desenvolupament personal.

Cada membre de la família o del sistema familiar esta en sintonia i lligat a d’altres del grup per profunds llaços d’Amor y de lleialtat. Hi ha uns Ordres de l’Amor que tenen a veure amb el respecte i amb les jerarquies, el reconeixement clar del lloc, que li correspon a cada un, pertinença i que tots tinguin un espai digne i de respecte, segons l’ordre d’arribada al sistema. Tenint en compte que els pares són els que donen i els fills els que reben, quan això s’altera, produeix un desordre al sistema aportant unes dificultats que s’han de resoldre dins de la família  .a.
El nen, per amor cec, fidelitat als anteriors, adopta reaccions i suporta  càrregues que li aportaran dificultats en la seva vida d’adult.
Quan aquests ordres son alterats o hi ha implicacions ens poden conduir cap a la malaltia o a la tragèdia, moltes vegades de forma repetitiva.
Realitzant el treball amb les constel·lacions observen les dinàmiques i les implicacions que generen desempar, surten a la llum i així al restablir l’ordre adequat apareixen solucions fent fluir l’Amor, el Benestar i l’Alliberament dels membres de la família o d’un sistema.
Que pot afectar a l’arbre genealògic familiar:
-          Adulteris, fills il·legítims o no reconeguts, oblit, exclusió o negació de la pertinença,.....
-           Discapacitats, esquizofrènies, bipolar, malalts mentals,......   -   Suïcidis,    Assassinats...........
-           Herències, Injustícies, incomprensions, desequilibris, expiacions de culpes, exclusions,........
-           Morts prematures, morts, exclusions, avorts, mort de la mare després del part, .. - Malalties, Inseminació artificial, Vende d’ovuls – esperma, Fecundacions in-vitro, Mares de lloguer, ……………..
-  Creences, mandats familiars i socials, formes de  treballar i moure’s, …… - Vivències de la guerra, empresonaments, desapareguts,......
-  Desequilibris entre donar i rebre         -   Dols no realitzats o negats,....
-  Quin pes hi ha en la repetició dels noms a nivell de diferents generacions,
-  Dates repetitives de concepció,naixement, casament, accidents i mort al llarg de l’arbre.
Tot te una ressonància mòrfica, en les conductes familiars que la persona tan sols pot transformar I canviar a partir d’un I així acompanyant a la sanació del seu arbre familiar, entenent que tot formar part de la seva experiència de vida, que l’ajuda a obtenir experiències per evolucionar i creixa.
Recordant que ella no pot canviar a ningú, tan sols es la seva responsabilitat l’acceptació de lo que hi hagut i el canvi es produeix en un mateix.
Els símptomes que apareixen en un o en la seva família, els permet poder mirar tot allò que ja es convenient canviar en un, encara que d’aquesta forma ella també acompanya  a l’arbre i a que aquest canvií i es sani, aportant una nova visió i perspectiva d’Amor.
          L’Amor es deixa anar cap a la Llibertat i esta en el Present vius.
Jo no puc fer feliç a ningú. Ningú hem pot fer feliç a mi. Tan sols des de la meva felicitat jo puc compartir amb un altre que també es complert com jo, no algú que espera o jo espero que hem completi.
Poder mirar de forma objectiva com un mateix actua en cada moment de la seva vida, com un desitja o pot davant de cada situació o moment en lo que esperen de un segons les normes i mandants,  ja establertes per la família / societat / treball / religió i s’allibera de tot això.
El mètode terapèutic aporta un treball en grup, on intervé la persona que constel·la, uns representants i el terapeuta que dirigeix el grup per tal de realitzar el treball, sempre s’ha de permetre que l’Ànima del consultant parli i dirigeixi el que es necessari per ell, per apropar un moviment profund sanador, algo molt mes gran “ Vacío Creador “
També es poden realitzar les constel·lacions de manera individual.
Aquest treball va més enllà de la pròpia persona que realitza la seva constel·lació, arriba al seu sistema familiar, ja que hem de entendre que quan un element del sistema es mou, la resta es recol·loca i troben el seu equilibri de nou. A part el treball que realitza una persona durant la constel·lació, afecta també a la resta de  participants del Taller, ja que tenim que tenir en compte que moltes problemàtiques son comunes entre la resta del grup que realitza un taller i en alguns moments també amb una moviment de ressonància amb altres camps mòrfics o d’informació amb la mateixa vibració que es fan presents o estan en connexió.
El més important es posar consciència i creure que som mereixedors de tota l’Abundància  i Prosperitat existent ja a l’univers i apropar-la a  la vida present i moure’s des de la part adulta.
Amb tot aquest treball es realitza una biodecosdificació i/o bio-desprogramació que es tenia des de la fecundació i per les situacions viscudes des del naixement, en les cèl·lules de la persona que esta realitzant el treball de C.F. aportant alliberació emocional que fera que les neurones ( que tenen un punt important en el cor ( ja que aquest es el que ara ja es coneix com el segon cervell o el primer ) portin nova informació al seu cos físic i als altres capes, apropant-lo a la sanació de tots aquests, poden formant-se noves connexions i xarxes neuronals.
Dirigit a tot aquell que vol obtenir mes Comprensió de si mateix i del seu sistema familiar, temes amb dificultats de parella, relació pares - fills,
 pèrdues i dols, comportaments adictius o destructius, patrons i mandants  que es van repetint generació darrera generació afectant en el camí desenvolupament personal, problemes laborals, d’organitzacions o associacions, malalties,.........

Treballo partint de diferents enfocaments.
Des del 2002 faig constel·lacions familiars primer com a treball personal de creixement, ara seguint amb el meu treball i acompanyant a d’altres a fer el seu camí profund de creixement.
Facilitadora de Constel·lacions Familiars des de 2012.   

Mª Àngels Olivé Piñol.
 619992465      espaiintegratiu17@gmail.com
http://www.escolavidaisalut.espaiintegratiu.com/
“ Desitges ser feliç o tenir raó “No hay comentarios:

Publicar un comentario

Congreso Online "El Despertar de la Consciencia": Un Viaje Hacia la Transformación Interior. Del 10 al 24 Marzo 2024

  Congreso Online "El Despertar de la Consciencia":  Un Viaje Hacia la Transformación Interior Marzo 2024 En un mundo donde la v...