domingo, 11 de febrero de 2018

MI CAMINO. ¿QUIEN SOY?

EL MEU CAMÍ


Qui Soc? 


                                                  Maria Àngels Olivé Piñol ( SARAI )
   Responsable - Coordinadora del  Projecte ESPAI INTEGRATIU. 
  Escola Vida i Salut. 
  Tècniques Salut i Benestar Integratiu
  Formadora Emocional Intuitiva
  Acompañante Estrategica
  Escritura  Intuitiva
  Mujer Medicina
  Mentora Espiritual
  Fa ja quasi 40a que treballo en el mon sanitari, primer a Tarragona i ara a Valls, he vist multitud de canvis i  progressos, que mai hagués pogut pensar en aquest ambit.
  Cada vegada més contenta i compromesa amb l’obertura que s’està realitzant des del mon sanitari envers les tècniques  complementaries - holistiques, donant una nova visió integral  i global a l’atenció de la persona, d’una forma molt sua i tranquil-la.
  Aquest treball hem permet treballar en alguns moments amb el naixement i en altres  amb la mort, tot això aportant un gran enriquiment, comprensió i compassió per mi com a persona i envers els altres.
  Tècnic de Radiodiagnòstic  -  Pius Hospital de Valls.
  Fa ja quasi 27 anys que d’una forma sense ser prou conscient vaig comença aquest cami d'un canvi que s’estava  produint en mi, vaig començar a introduir-me en les tècniques complementaries, energetiques e integradores.
  Vaig començar a realitzar un treball personal profund i gratificant, i d'altres moments complicat i dificil, encara que en alguns  moments quan estàs  immers en ell, un no es prou conscient de tot lo que comporta tot aixó. Un gran recorregut en les diferents polaritats de la vida.
  Fer  el camí de Santiago 2008, per mi va ser amb el pas del temps, un canvi profund i una nova  visió, una forma més entenedora del camí que estic fent, i en el qual seguire caminant per poder estar mes present per mi a la meva vida. 
  La vida s’encarregat de portar-me fins aquí, mica en mica, produint-se canvis interns i  externs, que segur aniran produint-se cada vegada que faig un nou pas en el meu camí, en el meu compromis intern i profund.
  Agraint en tot moment a l’Univers la seva aportació en el meu procés, les persones que  vaig retrobant de nou i que m’acompanyen a creixa. Els que han estat, els que estan i els que ara arriben.
  Recordant que aquest camí un decideix en cada moment com el vol fer i el seu ritme, tenim clar cap on vol o  sap internament cap on ha d’anar.
  El que m’agrada recorda e intento compartir: La nostra vida es un camí, en cada moment el  podem dibuixar de nou, es interessant i bo tenir clar cap on volem anar, però també poder  mirar amb Amor tot allò ja recorregut i realitzat i des de la Comprensió i l’Alegria poder mirar tot aquell trajecte que encara queda per recórrer, que  ens permetrà seguir creixent. Lo important es el camí que es recorrer. Decidin esta present i disfrutar per mi en la meva Vida i viva". Cada cop entenc i hem permetro entrar en Sintonia amb la Vida, permetent que la Voluntat de la Vida  es pugui manifestar sense interferir la meva voluntat.
  Informació  sobre  el  meu  treball  amb  les tècniques  integratives com a complement  en el treball de informar, acompanyar  i aportar una ma a mantenir la salut d’una forma global, amb  equilibri i harmonia, ajudant-nos a observar i potencia la responsabilitat de cada un de nosaltres amb mantenir-la. Reconeixent i acceptant el nostre ritme en el camí que hem decidit recórrer des de l’Amor, Comprensió i Compassió envers nosaltres.

  2002 fa ser el meu inici amb Constel·lacions Familiars, d’aquí un gran aprenentatge en el qual encara segueixo formant-me i trans-formant-me cada dia. 

  Sempre en mi hi ha un esperit de trobar informació que m’aporta i ens aporti a una major estabilitat, harmonia i pau interna. On el caminar diari sigui mes fàcil i senzill, des de la responsabilitat plena i adulta.

  El RESPECTE cap a un i cap a l'altre, des de la Comprensió i la Compasio.
  T’Invito que  t’apropis a un  meravellós camí cap a tu Mateix. Descobreix qui ets realment ( no aquell que t’han dit que eres ), qui es el teu Potencial real, què  has Aconseguir  cap on realment desitjats anar . 
  Com Acompanyant, a part dels meus coneixements de diferents tècniques i per experiència pròpia per les meves circumstancies de la vida, soc conscient d’apostar en la oportunitat per Apostar pel Creixement, Benestar i el Canvi Personal.


   Quins son ells teus Objectius? Deixes que t’Acompanyi a realitzar aquest trajecte.
  Mestra Reiki Usui Sistema Tradicional. GrandMaster Reiki.
  Formadora de Reiki Usui Sistema Tradicional
  Formadora  d’Energia Ilahinoor
  Formadora Tècnica Metamorfica

  Facilitadora Constel.lacions Familiars Quàntiques Sistèmiques
  Formadora en Temes Sistemics
  Acompanyament en els Procesos de Perdues i Dols.
  Acompanyament i Formació en el Dibuix d'Arbre Familiar
  Facilitadora en Procesos de Canvis
  Treballs i Exercicis de Psico-Bio-Emocionals amb PNL.
  Directora - Responsable Projecte Espai Vibracio. Alcover Febrer 2012 a Agost 2017
  Directora - Responsable Projecte Espai Integratiu. Alcover des d'Octubre 2017

  Hem pots trobar a :
  Font de la Salut a Valls.
  Medicina Estètica Isabel Alcover.
  Casa Ubuntu. Alcover
  Can LLop. Poble Carme
  Terapias Mysore. TorrefortaNo hay comentarios:

Publicar un comentario

Mi Libro: ENCUENTROS de CONEXIÓN INTERNA. PALABRAS de LUZ

 Como puedes adquirir mi libro a través de mi constacto por whatssap 34619992465 donde podràs conseguir una dedicación unica para ti o a tra...