domingo, 14 de enero de 2018

Poniendo una Nueva Mirada al ARBOL TRANSGENERACIONAL


CONTECTANT I OBRIN EL TRESOR PER IL.LUMINAR LA VOSTRA VIDA:
DIBUIX ARBRE TRANSGENERACIONAL.
Facilita: M Àngels Olivé PiñolPrograma Nou creat per mi, amb una experiència i resultats satisfactoris en la seva aplicació a Tallers i Consultes Individuals de mes de 2 anys.
Posarem una mirada NOVA :
-      Ordre Cronològic
-      Ordre de VIDA

Con-Ciència Quàntica 
Pintant Colors a la Vida

Programa Nou creat per mi, amb una experiència i resultats satisfactoris en la seva aplicació a Tallers i Consultes Individuals de mes de 2 anys.
Posarem una mirada NOVA :
-      Ordre Cronològic
-      Ordre de VIDA

Con-Ciència Quàntica
Posant Colors a la Vida

Mètode i Eina de Construcció, Dibuix, Anàlisis, Aprenentatge, Sanació i Comprensió de les relacions, lligams i vincles del propi Arbre del clan familiar.

Re-Coneix i Abraça a la teva Herència i Essència Familiar Ancestral.

Un viatge d’Autoconeixements mitjançant el teu Arbre Genealògic

Apostant en Aportar Sanació i Gratitud al meu Arbre familiar.

Observant els Programes Biològics dels inconscient heretats pels descendents.

Vivim atrapats amb el nostre Arbre Genealògic de manera invisible, moltes vegades sense ser conscients de tot això. Hi ha una Xarxa de repeticions, contractes, embolics familiars, conductes, histories, conflictes que ens envolten i dificultant el Re-trobament amb un mateix i mouen el nostre destí de forma inconscient.

Re-Coneixement dels Patrons i Dinàmiques Limitants heretats.

Ens hem de permetre Mirar el nostra Origen familiar i Poder posar una Mirada mes amplia a l’Origen Col·lectiu del qual també formes part com un element més de Tot l’engranatge.

Descobreix com ells programes inconscients dels teus ancestres influeixen actualment amb les teves decisions, connexió amb la llum i les ombres.

L’impacte de les emocions viscudes pels ancestres i no mirades i drenades amb Amor i Compressió el moment del seu impacte han deixat una empremta als gens.
L’Arbre Genealògic es la Clau i som dependents de la seva historia.

Al mateix temps permetre la Connexió amb la Força de la Vida que ens transmet l’Arbre com a font d’Amor i Recursos on poder renovar la informació interna impresa per les vivències i les relacions.

Alliberament de Mandats i Vots familiars.

Tot el mon pot conèixer el seu Arbre Genealògic. La família es el nostre Cofre del tresor o la nostra tampa mortal. “ Alejandro Jodrorowsky

Hem permeto Observar-lo amb aquesta Nova Mirada?
Hem poso en posició d’Escolar la Informació de l’Arbre?

Alliberar-me del passat i Obrir les portes del Present i posa un base diferent cap el Futur, amb energia i Gratitud.

Això permet transformar i canviar la informació del ADN familiar.

La Sanació de l’Arbre consisteix en evitar les repeticions bloquejants, compendre-les i/o repetir-les de forma positiva.” Alejandro Jodrorowsky

En el nostre Arbre  es troben les respostes a molts dels nostres conflictes, insatisfaccions i limitacions, també es la Clau per resoldre i poder escollir viure una vida mes Conscient i Plena.

Que necessites tenir o No:

Quan decideixes posar la Mirada Nova la informació arriba a tu sense força res, la Consciencia de l’Amor i Gratitud afavoreix que això succeeixi.
-      Noms i Cognoms ancestres
-      Dates de Naixement ( reals i no ), Mort, Casament, Separacions,
-      Dates d’Aconteixaments mes important a la nostra vida i de la nostra família. Sobre tot amb carrega negativa en el moment que va se viscut.
-      Poblacions on han viscut i on hem viscut nosaltres
-      Oficis realitzats
-      Vincles sanguinis o llaços d’Amor o Mort
-      Malalties i/o Símptomes repetitius
-      ..............

Trobem la Llibertat per poder Volar ven Alt en la nostra historia.
Tu tens la Clau per que es pugui produir el canvi i es trenquin les cadenes que puguin impedir el nou moviment cap a la Vida.No hay comentarios:

Publicar un comentario

Circulos de Luna Nueva. Embajadora Mujeres que Despiertan

  4arto Encuentro Circulo de Luna Nueva Sábado 8 Junio 2024. 19h a 21h. A través de Zoom Luna 4 – Mi primera Luna, Mi primera Menstruación E...