domingo, 26 de noviembre de 2017

Re-acciona con la Marató 2017

Re-acciona con la Marató.
Voluntarios Técnicos – Professionales en la Aplicación de Técnicas de Salud Integrativa de nuestras comarcas.

Sábado 16 de Diciembre en Valls de 10h a 14h.

Te pudiste acerca a 

Font de la Salut – Carrer Avenir, 30
Bindi – Carrer de la Cort, 14

Que es Salut Integrativa?
Tècnics – Professionals que acompanyem amb l’Aplicació de diferents tècniques a la persona a que pugui desenvolupar un pla o un model de salut integral on poder tenir en conte totes les parts que la formen: físic, emocional, energètic i espiritual.
Acompanyar a posar una nova mirada i comprensió a la connexió e inter-relació entre el jo, nosaltres i el nostre entorn i com tot això forma una xarxa que segons sigui o es viu aquesta mourà uns sentiments, emocions, que en algunes ocasiones poden desenvolupar símptomes o malalties al no ser gestionats de forma adequada.
Salut no es absència de malaltia, tan sols es el Benestar que neix de l’equilibri entre el cos, la menti i l’esperit. Podem donar una resposta global i mes completa davant qualsevol situació que es tingui en el present.
La persona se l’acompanya, se l’orienta a que es responsabilitzi de si mateixa des de l’Amor, la Confiança i l’Aposta. Així podrà transformar-se i poder canviar coses en el seu procés des del Respecte i el compromís amb si mateixa, amb una nova perspectiva en el paradigma que estigui vivint.
La Salut Integrativa es un procés d’aprenentatge i descobriment constant que facilita a la persona que pugui fer aquest camí acompanyat per un tècnic-professional format i experimentat des del seu propi aprenentatge i vivències.
Tècniques que se aplicaran i podran descobrir: Sessions de Reiki – Tècnica Metamòrfica – Reflexologia- entre d’altres. ( Duració aproximada de cada una 30mn)
Activitat OBERTA a tots aquells tècnics-professionals que desitgin acompanyar-nos i a totes aquelles persones que desitgin Experimentar d’alguna d’aquestes sessions que es realitzaran i com a contrapartida d’una Aportació Voluntària Conscient per la Marató.
REIKI USUI
Beneficis: Sanació del Cos Físic. Desenvolupament de la Conciencia. Equilibri de les energies. Comprensió. Augment de l’energia Vital. Acceptació de la Teva Pròpia Responsabilitat davant cada acte o decisió pressa per tu. Recobrar la tranquil·litat i calma. Descans. Acompanyament en l’0bservació del Teu Propòsit de Vida. Alliberament de les emocions bloquejades. Augment de la Creativitat. Relaxació de les tensions musculars al cos. Moviment comprensió envers les causes dels símptomes o malalties.

Declarat per la Organització Mundial de la Salut en 1995 com a Tècnica Complementària

TÈCNICA METAMÒRFICA : Transformació – Creació – Vida
Es produeix quan l’energia vital flueix de forma idònia.
Es denomina com Carícies a l’Anima. Actua com a catalitzador, ajudant a despertar la capacitat d’autocuració y autoregulació de la persona en el sentit holístic.  S’acompanya a moure l’energia, estancaments i bloqueixos que s’han produït durant la gestació, el part fins els 5a. Apropante a la teva pròpia Met- Amor-Fossi.
Vine i Gaudeix  d’aquest Regal per tu: Relaxació, Calma, Informació, Comprensió, Pau, Millora dels dolors i tensions musculars, Augment de la Creativitat, Alliberament de les emocions, Millora de l’energia vital, Facilita connexió profunda a un mateix, .....
En altres ocasions ja hem col·laborat amb la Marató amb Col·laboració de Casa Caritat i l’Associació de Fibromiàlgia i Síndrome de la Fatiga Crònica de Valls i amb la Creu Roja.
Tots els Tècnics – Professionals interessats es podem posar en contacte amb nosaltres.
Responsables d’aquesta activitat:

Rosa M Turón – M Àngels Olivé – Dolores Expósito.Re-acciona amb la Marató.
Voluntaris Tècnics – Professionals en l’Aplicació de Tècniques de Salut Integrativa de les nostres comarques.
Dissabte 16 de Desembre a Valls de 10h a 14h.
Ens vau trobar a
Font de la Salut – Carrer Avenir, 30

Bindi – Carrer de la Cort, 14

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Mi Libro: ENCUENTROS de CONEXIÓN INTERNA. PALABRAS de LUZ

 Como puedes adquirir mi libro a través de mi constacto por whatssap 34619992465 donde podràs conseguir una dedicación unica para ti o a tra...